"Gyermekek a gyermekekért"- hangverseny a mozgássérült gyermekek javára, a sérült gyermekek közreműködésével és a zeneiskola tanulóival. 

"Children for Children" - concert for the benefit of disabled children with the help of handicap children and the students of the School of Music.

 
 
 
Május 20-án lezajlott a "Gyermekek a gyermekekért" jótékony célú hangverseny, melyet a mozgássérült gyermekek javára rendeztünk. Már 17 éves hagyomány a májusi koncert, melyen a sérült gyermekek is megmutathatják tudásukat, a zeneiskola növendékei pedig felejthetetlen zenei élményt nyújtanak a közönségnek. Az összefogás eredményeként 150 ezer forintot tudtunk átadni a "Gyere Alapítványnak". Ezzel hozzájárulunk a súlyosan beteg gyermekek speciális nyaraltatásához.

Május 25-én gyermeknapra hívtuk szeretetvendégségbe a súlyosan beteg és a mozgássérült gyermekeket. A Vincések játékokkal ajándékozták meg őket, melyet megható műsorral, versekkel, énekléssel viszonoztak. Igazi öröm ünnep volt, mindnyájan éreztük a kölcsönös szeretet áradását. Minden elismerésünk és tiszteletünk a pedagógusoké, gondozóké, akik nagy-nagy szeretettel foglalkoznak a gyermekekkel.

A hangverseny képei következnek, először a sérült gyermekek játszanak

image

image

image

image

image

image

image

image

A zeneiskola növendékei következnek

image

image

image

image

image

image

image

Vincések a nézők között. Sokat dolgoztunk a hangverseny sikeréért.

image

image

image

image

image

 
image